Parti: TERF Ne Ayol?!

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin öncülük ettiği 20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Haftası etkinlikleri 23 - 24 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Başta translar olmak üzere lgbti+ların güncel tartışmalarını gündemine alan ve bu konuda bir dizi etkinlik yapacak olan Pembe Hayat, İstanbul’u kasıp kavuracağı bir partiyle etkinliklerini zirveye taşımayı planlıyor.

Etkinliklerin ilk günü olan 23 Kasım’ı, kendilerini radikal feminist olarak tanımlayan bir grup akademisyenin bir süredir kusmakta olduğu transfobik çıkışlara ayıran Pembe Hayat; Trans Dışlayıcı Radikal Feminizm (TERF) olarak tanımlanan örgütlü transfobiye gün boyu vereceği cevapların ardından tüm lubunyaları TERF Ne Ayol?! demeye çağırıyor. Her açıdan verilecek cevapları gullüm, neşe, aşk ve dansla süslediği bir partiyle taçlandıracak olan Pembe Hayat, transfobik saldırılarla yitirilen tüm dostlar için partilemeye çağırıyor.
 
Elif KK, Jilet Sebahat ve Şevval Kılıç’ın TERF unsurları set başından madileyeceği gece; 23 Kasım Cumartesi saat 22:30’da Anahit Sahne’de başlayacak. Arabesk tınıların da serpiştirildiği bu tekno yolculukta transfobi karşıtlarına Lilith HB performanslarıyla eşlik edecek. Giriş ücretinin 20 TL olacağı parti tüm transfobi karşıtlarını güçlü bir ses çıkarmak üzere Anahit’e davet ediyor!