We Love Pop Music 2 Ekim’de!

“Pop müzik öldü mü?” tartışmalarına noktayı “We Love Pop Music” parisi ile koyuyoruz diyen GZone, SuperFabric ev sahipliğinde İstanbul gece hayatının nabzını tutmaya hazırlanıyor. Düzenlediği partiler ile pek çok sanatçıyı LGBTİ+ sevenleri ile buluşturan, Türkiye’de LGBTİ+ Kültür ve Yaşam Dergisi olarak kendini var eden kuruluş, bu gece de de konuk olarak sosyal medya fenomani Zian Ziangil ve şarkıcı Ece Seçkin’i ağırlıyor olacak.
 
Aynı zamanda gecenin konuk DJ’i SaintJer ve DJ Oğuz Saraç, şarkıları ile geceyi zirveye taşımaya hazırlanıyor.
 
Partinin çağrı metni şu şekilde:
 
"Pop müzik öldü mü?" tartışmalarına noktayı "We Love pop Music" partisi ile 2 Ekim Çarşamba gecesi Superfabric Club'da Ece Seçkin ve Ziangil ile koyuyoruz.
Güldürürken düşündürmeyen sosyal medya fenomeni Ziangil. "We Love Pop Music" partisinde, Türkçe Pop'un en parlak yıldızlarından, her şarkısı hit, her hali güzel Ece Seçkin'i ağırlıyor.
Gecenin konuk DJ'i SaintJer ve Superfabric resident DJ'i Dj Oguz Sarac şarkılarıyla eğlenceyi körüklerken, seksi dansçıları, enerjik müziği ve doyumsuz eğlencesiyle bu özel gece unutulmazlarınız arasına girecek.
Kişi başı bilet gelirinin 10 TL'sinin Pembe Hayat Derneği ve Eylül Cansın Trans Misafirhane'sine bağışlanacağı bu gece saat 22.30'da başlıyor ve saat 04.00'e kadar hız kesmeden devam ediyor.
 
Yer: Superfabric Club
Kapı açılış: 22.30
Bilet fiyatı: 50 TL (Sadece nakit ve sadece kapıda)”
 

Gelirin bir kısmı Pembe Hayat Derneği ve Eylül Cansın Misafirhanesi’ne!

Geceden toplanan gelirin bir kısmı Türkiye’nin trans öz örgütü olan Pembe Hayat Derneği’ne ve Eylül Cansın Misafirhanesi’ne bağışlanıyor olacak.