Bugün 21.00’da #HerYürüyüşümüzOnurYürüyüşü diyoruz!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan çağrı metni ile birlikte tüm nefret karşıtlarını bugün sosyal medya üzerinden eylemliliğe çağıran 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası Komitesi, 7. İzmir LGBTİ+ Onur Haftası Komitesi, 3. Antalya Onur Haftası Komisyonu, Boğaziçi Üniversitesi LGBTİ+ Çalışmaları Kulübü, Denizli LGBTİ Aileleri Grubu, Kuşadası Renkli Güvercin LGBTİ+ Topluluğu, Mersin Onur Haftası Komisyonu ve ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması “Biz tek bir gün yürümüyoruz, #HerYürüyüşümüzOnurYürüyüşü” diyor ve ses çıkarmaya çağırıyor:
 
“Yaşamımıza, bedenimize, emeğimize, hazlarımıza, fikirlerimize yönelen her türlü saldırıya karşı bir araya geliyoruz! Nefrete karşı aşkı, şiddete karşı dayanışmayı savunuyoruz. Bizi dolaplara kapamak isteyenlere inat açılıyor, sıkıştırıldığımız yerlerden tüm kente ve hatta tüm ülkeye yayılıyoruz. Onur Ayı'nı şehirlerimizde kutlamaya hazırlanırken, sosyal medyada hep beraber sesimizi duyuruyoruz.”
 
“#HerYürüyüşümüzOnurYürüyüşü etiketiyle 10 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:00'da sosyal medyada buluşuyoruz! Saati gelmeden etiketi paylaşmamaya dikkat etmemiz, TT olmak açısından faydalı olacaktır.”