Festival teaserı yayında!

Pembe Hayat Kuirfest 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul’a geliyor. Festival, İstanbul’u kuir sinema ile buluşturacağını, festival ekibiyle çekilen teaser ile duyurdu.
Festivalin sosyal medya hesaplarından “Biz şimdi gidiyoruz gibi ya dostlar, bir gün döneriz elbet” açıklamasıyla yayınlanan videoda, söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan Hovarda şarkısının Nigella Dreams tarafından yapılan düzenlemesi kullanıldı, görüntü yönetmenliğini Mert İnan, senaryo ve kurgusunu da Nalan Aşkın üstlendi. Festival ekibinden Esra Özban, Çayan Azadi, Koray Özbal, Merve Apaydın ve Esma Akyel'in oynadığı teaser'a Kuirfest'in Youtube kanalından ulaşabilirsiniz. 

Aşk Boyun Eğmez Yasaklara




Pembe Hayat Kuirfest, İstanbul’da Fransız Kültür Merkezi, Tasarım Atölyesi Kadıköy ve Kıraathane mekanlarında, birçok ülkeden 50’nin üzerinde film, kısa film ve belgesellere ev sahipliği yapacak. Festival boyunca birçok atölye ve etkinlik düzenlenecek. Bütün etkinliklerden ve film programından haberdar olmak için, Pembe Hayat Kuirfest’in sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve www.pembehayatkuirfest.org internet sitesinden festivalle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.
 
Festivalin Facebook sayfasına ulaşmak için tıklayın.
Festivalin İnstagram sayfasına ulaşmak için tıklayın.
Festivalin Twitter sayfasına ulaşmak için tıklayın.