Seyhan Arman Elektra’ya hayat verecek

American Horror Story ve Feud gibi büyük işlere imza atan ünlü yazar Ryan Murphy’in yazdığı “Pose” dizisi, Netflix’te takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Murphy tarafından geçtiğimiz sene Ekim ayında duyurulan ve bu sene içerisinde yayımlanan “Pose” isimli dizi, 80’lerde New York yaşamından, sosyal ilişkilerden ve kültüründen bahsederken, dönemin LGBTİ+’larının yaşamına da değiniyor.
 
Dizi senaristlerinden Canals’ın, LGBTİ+’ların gün yüzüne çıkmamış yaşamlarına değindiğini söylediği bu dizide ünlü trans oyuncu Hailie Sahar’ın da bulunuyor. Kadrosunda ayrıca Kate Mara ve Evan Peters gibi pek çok oyuncu da yer alıyor.
 

Dizinin Elektra’sını seslendiriyor

Netflix’te önümüzdeki günlerde bölümleri yayımlanmaya başlayacak olan dizinin Elektra karakterinin Türkçe seslendirmesini Seyhan Arman üstlendi. Arman, haberi sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflar ile duyururken, ilk üç bölümünü seslendirmiş olduğunu belirtti.
 

“Heyecan verici bir proje”

Arman, konuyla ilgili KaosGL.org’a konuştu:
 
“Öncelikle heyecan verici bir proje. Diziyi henüz izlemedim ama seslendirdiğim sahneleri çok beğendim. Zaten dizi Amerika’da ses getirmiş durumda. Üstelik dizi bütün gelirini trans ve LGBTİ çalışmaları yapan derneklere bağışlıyor. Zaten bu duyarlılıklarını Türkiye yayını için trans karakterleri trans bireyler seslendirsin şartını koymalarından belli. Eminim yayınlanacağı diğer ülkeler için de aynı şart geçerli olacaktır. Ben Dominique Jackson'ın oynadığı ‘Elektra’ karakterini seslendiriyorum.”