Yas üzerine bir araya geliyoruz

Artan baskıcı ve ayrıştırıcı politikalar, derinleşen yoksulluk, kent soylulaştırma projeleri ve giderek artan barınma hakkı ihlalleri ile günlük hayatın bir parçası haline gelen şiddet ve güvencesiz çalışma koşulları...

Lubunyalar olarak kendimizi yalnızlaşmış hissettiğimiz her an birbirimize sarılıp, yine birbirimizden şifa bulmayı hatırlamamız lazım. Son bir aydır peş peşe gelen ölüm haberleri hepimizi derinden etkiledi ve nedenleri üzerine düşündük. Bu meseleleri bir araya gelip konuşalım, acımızı, kaygımızı birbirimizle konuşalım; yasımızı paylaşalım istedik.

4 Şubat 2024, Pazar günü, saat 17:00’de, Ankara’da, Pembe Hayat ev sahipliğinde, bir araya gelmeye davet ediyoruz. Gelin beraber olalım.

Program: 17:30’da Fathers Project 1. Kısım gösterimi sonrasında esenlik halinin tesisini gözetecek bir moderasyonla yas konusunu ve kaybettiğimiz arkadaşlarımızı konuşup, birbirimizle paylaşımda bulunacağımız bir sohbet ile devam edecek.

Yer: Pembe Hayat Dernek Ofisi

____

Babalar Projesi 1. Bölüm / Fathers Project Episode 1

Ya AIDS diye bir şey hiç olmasaydı ve vizyonerlerimiz hayatta kalsalardı? Amerika’nın hayalvari kuir kolonilerinde hayat dolu bir yaşamın HIV salgınının yokluğundaki lirik tasavvuru.

Kategori: Kısa
Yönetmen: Leo Herrera
Ülke: United States
Yıl: 2018