“Trans Aktivistler için Medya Atölyeleri” katılımcılarını arıyor!

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin ilk kez düzenleyeceği, “Trans Aktivistler için Medya Atölyeleri” 8 - 9 Nisan tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılacak.

Trans Aktivistler için Medya Atölyeleri; haber üretmek, hikayelerini/deneyimlerini yazmak, Pembe Hayat’ın gönüllü trans medya ağında yer almak isteyen LGBTİ+’lara açıktır.

Atölyelerde katılımcılar; haber yazmaya dair temel beceri ve teknikleri öğrenmenin yanı sıra; hak odaklı habercilik, toplumsal cinsiyet odaklı habercilik, sivil toplum haberciliği merkezinde haber üretmeyi ve yazmayı; medyada LGBTİ+’ların temsili ve nefret söylemine yönelik örneklerle birlikte; görünürlük ve temsil noktasında hikaye anlatıcılığı üzerinden habere bakmayı ve haber üretimindeki potansiyeli ortaya çıkaran, yeni ve ilgi çekici hikayeleri paylaşmaya yardımcı olan dijital araçları öğrenecekler. 

- Katılımcı başvurularında trans aktivistlere öncelik verilecektir.

- Atölyeler sadece 18 yaş üstüne açıktır.

Atölye Tarih ve Saatleri:

8 Nisan Cumartesi I 13.00-18.00
9 Nisan Pazar I 13.00-18.00

Başvuru formu, 31 Mart saat 18:00’e kadar açık kalacaktır. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru formunda belirttiğiniz e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. E-posta adresinizin güncel ve doğru olduğundan lütfen emin olun ve gmail kullanmıyorsanız buluşma tarihi öncesi spam kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.