Selin Ciğerci anne olduğunu açıkladı: Teyzesiniz!

Selin Ciğerci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski eşi Gökhan Çıra ile evlat edinme işlemlerinin tamamlandığını ve anne olduğunu açıkladı.

Gökhan Çıra, yaptığı paylaşımla baba olduğunu duyurmuş ve şu ifadeleri paylaşmıştı: 

"Küçücük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım hoş geldin! Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım."

Ciğerci de, sosyal medya hesabından paylaşımı doğrulayarak, eski eşi Çıra ile evlat edinerek anne ve baba olduklarını duyurdu. Selin Ciğerci paylaşımına "Teyzesiniz" notunu düştü ve şu ifadeleri kullandı:

"Bir kere konuşacağım. Bu haberden kendilerine pay çıkarmak isteyen çok. Ben her zaman anne olacağım diyordum. Evet anne oldum, teyzesiniz! Beni tebrik edebilirsiniz. Eski eşimle evliyken başvurularımızı yaptık, evlat edinmek için tüm belgeler hazır. Evladım yakında gelecek. Uzun zamandır odası var. Eski eşimle barışmak gibi bir durum yok. Çocuk bende kalacak, istediği zaman gelip alacak."