Bi+ Forum 4. kez geliyor: #BiİhtimalBiliyorum

Genç LGBTİ+ Derneği’nin bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği Bi+Forum 23-26 Eylül’de yapılacak. 

Bi+ Görünürlük Haftası kapsamında; bi+ kimlikleri görünür kılmak, bi+ fobi ve bi+ silinmesine karşı mücadele etmek ve bi+'lara kendini ifade edebilecekleri alanlar açmak için Genç LGBTİ+ Derneği tarafından yapılan Bi+ Forum bu yıl, #BiİhtimalBiliyorum temasıyla gerçekleşecek.

23 Eylül Bi+ Görünürlük Gününde YouTube canlı yayını ile başlayacak 4. Bi+ Forum, 24 Eylül'de zoomda gerçekleşecek kapalı oturum ile devam edecek. Forum, 25-26 Eylül'de ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara yönelik etkinlikler ile sonlanacak. 

Bi+ aktivistler Hatice Demir, Marsel Tuğkan, Duygu Yayla ve Barış Azar'la bi+'ların sıklıkla karşılaştığı klişeleri, içeriden ve dışarıdan gelen fobileri, bi+ olarak deneyimlerin konuşulacağı 4. Bi+ Forum açılış etkinliği; 23 Eylül Cuma günü saat 19:00’da Genç LGBTİ+ YouTube kanalında canlı yayınlanacak.

Genç LGBTİ+ Derneği, 24 Eylül saat 12:00’de Zoom üzerinden yapılacak kapalı oturuma “kendisini bi+ şemsiye altında tanımlayan herkesi” davet ediyor. 

*Bi+ kelimesi birden fazla cinsiyete karşı duygusal ve/veya cinsel çekim hisseden kişileri tanımlayan bir çatı kelimedir.