DramaQueer Media yayına başladı

Filmden dergiye, videodan müziğe queer içeriklerin yer aldığı Dramaqueer Media tüm platformlarda yayına başladı.

Video içeriklerinden filmlere, sergiden dergiye queer sanatın sanal platformu Dramaqueer Media artık yayında. www.dramaqueermedia.com üzerinden siteye üye olup; Türkiye’den ve dünyadan birçok queer temalı film, video ve belgesel, seri içerikler, müzikler, online dergi Küllük ve Dramaqueer’in ilk sanal sergisi #hayırlaravesile içeriklerine erişebilirsiniz. 

Dramaqueer Sanat Kolektifi, platformu şöyle duyuruyor ve “sanatı alandan sanala taşımaya destek olmak isteyen herkesi” platformu yaygınlaştırmaya çağırıyor:

Dramaqueer Sanat Kolektifi, 2015 yılında bir grup queer bireyin dayanışmasıyla kuruldu ve o tarihten bugüne pek çok sanatçıyı destekledi. Aslında bu destek karşılıklı. Çünkü Dramaqueer var ederken var oluyor, güç verirken güçleniyor. Yani tüm bu çabanın, uğraşın özü ‘dayanışma!’

Yıl 2022; Dramaqueer yeni bir adım atıyor. Her şeyin dijitalleştiği, alternatif bir evrenin her gün biraz daha şekillendiği bir gerçeklikte, DRAMAQUEER MEDIA’nın temellerini atıyor. Yola çıkmaya hazırız.

Ancak çarka çıktığımız bu yeni yolda da sizlerle dayanışmak istiyoruz. DRAMAQUEER MEDIA hepimizin kendini var edebileceği, hepinizin/herkesin öneriler, projeler ve yepyeni işlerle gelebileceği bir platform. DRAMAQUEER MEDİA’nın olası eksiklerini ve teknik aksaklıklarını da birlikte, omuz omuza, dayanışma ile gidereceğiz.

Dahası DRAMAQUEER MEDIA olarak bir hayalimiz var. Fonlara ya da ‘onlara’ ihtiyaç duymadan, biz bize ayakta kalabilmek. Bu yüzden, sürdürülebilir bir ekonomi yaratabilmek, daha fazla insana, işe, fikre destek olabilmek için bir üyelik ücreti olacaktır.

DRAMAQUEER bizler kadar sizlerle de var oldu. Kod adı dayanışma, bir arada üretme, çoğalma ve çoğaltma olan bu yeni yolda sizleri de yanımızda görmek istiyoruz.

Bize, sanatı alandan sanala taşımamıza destek olmak isteyen herkesten bu mesajımızı ve DRAMAQUER MEDIA platformumuzu paylaşıp yaygınlaştırılmasını rica ediyoruz!