Through The Window Dijital Sergi 22 Haziran’da İzleyiciyle Buluşuyor!

Türkiye, Hollanda ve ötesinden queer sanatçı, aktivist, düşünür ve gece çalışanlarını dijitalde buluşturan; dayanışma ve işbirliği olanaklarını geliştiren Through The Window (TTW) projesinin çevrimiçi sergisi 22 Haziran 2022 Çarşamba günü projenin Instagram hesabı (IG: throughthewindow_project) üzerinden izleyiciyle buluşuyor! 

Türkiye’den on bir, Hollanda’dan on ve ötesinden on olmak üzere toplam otuz bir sanatçının katılımıyla gerçekleşecek olan dijital sergide otuz iş gösterilecek. Katılacak sanatçıların listesi şu şekilde: Ada M. Patterson, Aj?a Vera Dorothy Zdravkovi?, Andru Suarez Rojas, Angel-Ho, Anto López Espinosa, Ardıl Yalınkılıç, Aroth Unknown, Berat Bebek / BB, Bongiwe Phakathi, 

Burçak Tekin, ceytengri, Dewi Hartono, Dirty Projector, el1fkk , Eloy Cruz del Prado, Elyla, Emir Erkaya, Jacquie Davis, Jayda Reeberg, Kabi Kimari, Kins of Spade, Kofi Maqhawe

Dotsey, Manuel Gabriel Tzoc Bucup, Metehan Törer, Moenirah Daniels, NeuroElfje, Rubén Barrios Rodríguez, SPNDEX, Syntia, Üzüm Derin Solak, Yasemin. 

Dijital sergiyi takiben aynı gün, moderasyonunu Simon(e) van Saarloos’un yapacağı ve sergide işleri yer alan sanatçıların konuşmacı olarak katılacağı “Artist Are Talking” başlıklı bir söyleşi gerçekleşecek. Söyleşinin hemen ardından Hollandalı ve Türkiyeli DJ'lerle devam edecek olan kapanış partisi, Club CoWeed'in Zoom hesabı üzerinden izlenebiliyor olacak. Dijital kabinde DJ Shahmaran (NL), ile KEREM (TR) b2b Mx. Sür (TR)’ün yer alacağı parti ve söyleşinin Zoom linkine, etkinlik gününde Through The Window ve Club CoWeed'in Instagram hesapları üzerinden erişilebilecek. 

#YerVar #ThereIsSpace 

Tarih: 22.06.22 21:00 (GMT+3) 

Platrfom: Zoom 
Instagram: @throughthewindow_project 
İletişim: throughthewindow2020@gmail.com