Elliot Page'in "Umbrella Academy" karakteri yeni sezonda trans olarak yer alacak

Elliot Page'in Netflix’te yayınlanan dizisi The Umbrella Academy’deki karakteri 3.sezonundan itibaren trans olarak ekranlarda olacak. 

The Umbrella Academy üçüncü sezonu, Elliot Page'in karakterini Viktor Hargreeves olarak yeniden tanıtacak. Aralık 2020'de trans olarak açılan Page, Netflix'in hit dizisinin her iki sezonunda da rol almıştı.

Oyuncu açıldıktan sonra, karakterin “kadın” olarak devam edeceği ve herhangi bir değişiklik olmayacağı bildirilmişti. Ancak Elliot Page, 29 Mart Salı günü hayranlarıyla heyecan verici bir güncelleme paylaştı. Page, gelecek sezondan bir görüntüyle birlikte “Viktor Hargreeves ile tanışın” diye tweet attı. Netflix Twitter hesabı gönderiyi retweetledi ve şöyle yazdı: "Aileye hoş geldin Viktor - burada olduğun için çok mutluyuz."

The Umbrella Academy, 2019'da Netflix'te çıkış yaptığında kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi kazanmıştı. 3 sezon boyunca devam eden dizi, babalarının ölümünün nedenini bulmak için yeniden bir araya gelen evlat edinilmiş kardeşler ve süper kahramanlardan oluşan bir aileyi anlatıyor.

The Umbrella Academy'nin üçüncü sezonu 22 Haziran'da Netflix'te.