Kuir Sanatçılar Dayanışma Ağı KA'nın çevrimiçi buluşmaları devam ediyor

KuirFest Kuir Sanatçılar Dayanışma Ağı KA'nın çevrimiçi buluşmaları devam ediyor ve bu hafta sonu iki özel canlı söyleşi ile sizlerle buluşuyor.  Lubunda ile iş birliği yaptıkları "Aşağı Bakmayacağız" sergisinden SpookPraxis ve Sülüboy 15 Mayıs'ta 14:00'da bizlere  ilhamlarından, sanatçılarından, sanattan ve pandemi koşullarında nasıl insanları bir araya getirip böyle bir sergiyi gerçekleştirdiklerinden bahsedecekler. Şair ve graffiti sanatçısı Oya Özgün ise 16 Mayıs'ta 14:00'da sanatından, kesişimselliklerinden ve imgelerden bahsedecek.

kuirfest.org sitemizden buluşma gününde etkinliklerin Zoom linklerine, Çevrimiçi Buluşmalar grubundan ulaşabilirsiniz. Ayrıca bir önceki buluşmamız İlker Hepkaner ile "ABD'de Doktora ve Yüksek Lisans Eğitimi" sohbetimize de yine aynı yerden erişebilirsiniz.

Yeni etkinlikler, sanat ve profesyonel iş hayatıyla ilgili lubunya gözünden makaleler ve eğitimler için kuirfestka.org sitesine üye olmayı unutmayın!

KuirFest ekibi Covid-19 Pandemisinden etkilenen hedef altındaki lubunya topluluklarının halihazırda daralmış, kendilerini ifade etme alanlarını korumak ve devamlılığı için alternatif çözümler üretmek üzere çalışmaktadır. Kuir Dayanışma Ağı ? KA’da bu doğrultuda atılmış bir adım ve inisiyatiftir. Daha fazla bilgi için web sitemize davetlisiniz.