Jilet Sebahat, “Kırık bir Jilet parçası” ile K’nın Sesi’nde.

Kadınların, kuirlerin hikayelerinin merkeze alındığı bir podcast kanalı olan K’nın Sesi, ikinci sezonun ikinci oyunu “Kırık bir Jilet Parçası” ile Jilet Sebahati konuk aldı. 

Tanıtım metninde; “Bir gece kulübünün kulisinde yolları kesişen DJ Jilet Sebahat ve garson İlknur.. Kısa bir karşılaşmaya sığan uzun bir hikâye” olarak aktarılan oyunu https://kninsesi.com/kirik-bir-jilet-parcasi/ adresinden dinleyebilirsiniz.
 

Yazan & Yöneten: Duygu Dalyanoğlu
Oynayanlar: Ece Zeynep Taşkın, Jilet Sebahat, Musa Aksel
Ses Kayıtları: İlker Ergün, Mehmetcan Engül
Ses Tasarımı & Müzik: Beril Sarıaltun
Yapım Koordinasyon: Nihal Albayrak
Görsel Tasarım: Dilek Şenyürek
Jenerik Seslendirme: Feryal Öney


K’nın Sesi Hakkında

K’nın Sesi, kadınların, kuirlerin hikayelerinin merkeze alındığı bir podcast kanalı. Her sezon üç boyutlu ses tasarımıyla hazırlanmış oyunlar yayımlanıyor ve dinleyiciyi tiyatro izleme deneyimine yaklaştırarak hayal gücünü harekete geçirmek hedefleniyor. Her oyunu, oyunun hikayesinden ve temasından hareketle gerçekleştirilen sohbetler takip ediyor ve gerçek hayattan kişilerin deneyimleri üzerine odaklanılıyor.

K’nın Sesi, 2020 yazında Kovid-19 salgını döneminde kadınların, kuirlerin sesine yer vermek amacıyla yayın hayatına “salgın” teması ile başlamıştı. 31 Mart 2021’de “Annemin Tarif Defteri” adlı
 ilk oyunun yayınlandığı 2. sezon’un teması ise “yemek”. Sofra hikayelerinden tarif defterlerine, yas yemeklerinden beden ve yemek ilişkisine pek çok farklı konunun yer alacağı bu sezonun ilk oyununda iki deneyimli oyuncu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Aysel Yıldırım yer alırken, “Kırık Bir Jilet Parçası” oyunun da ise oyuncu Ece Zeynep Taşkın ve kendisini DJ performanslarından dergi yazılarına pek çok alanda tanıdığımız Jilet Sebahat yer alıyor. 


Websitesi: https://kninsesi.com/
Instagram: https://www.instagram.com/knin_sesi
Facebook: facebook.com/kninsesi
Twitter: twitter.com/kninsesipodcast