Dünya Kadınlar Festivali 5-7 Mart’ta!

WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul, WOW Vakfı ortaklığında, British Council ve Sabancı Vakfı işbirliği ile ilk kez 5-6-7 Mart tarihlerinde dijital olarak düzenlenecek.
 
WOW Vakfı ortaklığında, British Council ve Sabancı Vakfı işbirliği ile Türkiye’de, 5-6-7 Mart tarihlerinde düzenlenecek festivalde, toplumsal cinsiyetin hayatlarımızı nasıl etkilediği Şehir Hayatına Katılım, Şehrin Görünmeyen Yüzü, Şehirde Dayanışma alt temaları çerçevesinde ele alınacak. Dijital ortamda gerçekleşecek festivalde, sanat ve sivil toplum alanlarından kadınların imza attığı çalışmalara yer verilecek. 
 
WOW - Dünya Kadınlar Festivali, kadınları destekleyerek, kadınların karşılaştığı güçlükleri ve daha eşit bir dünya için oluşturdukları çözümleri görünür kılmayı hedefleyen ‘Şehirde Kadın Olmak’ ana temasıyla yapılacak.
 
Pembe Hayat KuirFest’te Festival’de
 
Festivalin son günü 7 Mart’ta, Pembe Hayat KuirFest adına Çiğdem Erdöl, Doğukan Karahan’ın atölye yürütücüsü olarak katılacağı “Anlatmak ve Dinlemek: Sosyal Hizmet ve Drama Kesişiminde Bir Atölye” başlıklı etkinlik yapılacak. 
Etkinlik, sahnede ve yaşamda dinlemek ve ifade etmek eylemlerine alan yaratmayı hedefleyen çalışmalardan oluşuyor. İçeriğini, drama ve sosyal hizmetler alanlarının kesişimindeki araçları kullanarak kolektif bir araştırma yapmak üzerinden kuruyor.