BIÇAKLADI, ELİNİ YIKADI VE HAYATA KARIŞTI TRANS İDİL'E BUNU YAPAN ARAMIZDA

Bıçakla sokakta da kovaladı
Seks işçiliği yapan İdil 16 Kasım'da saat 13.00 sularında Çankaya'daki evine gelen 20 yaşlarındaki bir erkekle birlikte olmak istedi. Şahsın cinsel sorunları nedeniyle ilişki gerçekleşemedi. Şahıs banyoyu kullanmak için izin istedi. Banyodan çıktığında avucuna gizlediği bıçağı İdil'in karnına sapladı. İdil, yerde yatarken fail soğukkanlılıkla üst kattaki banyoya çıkarak elini yıkadı. Bu sırada dışarı kaçıp bağırmaya başlayan İdil'in peşinden bıçağı sallayarak koşan fail, aynı soğukkanlılıkla olay yerini terk etti. Bilincini kaybeden İdil ameliyata alındı. İç organlarındaki ağır yaralanmadan failin bıçağı karnında çevirerek öldürmeye çalıştığını tespit eden doktorlar 40 dikiş attı. 10 gün hastanede tedavi gören İdil, failin evdeki değerli herhangi bir şeye dokunmadığını belirterek olayın gasp amaçlı işlenmediğini, bunun bir nefret duygusuyla yapıldığını söyledi.
Polisin hastanede tedavisi sırasında ifadesini almaya geldiğini söyleyen İdil şunları anlattı: "İfademi almak için gelen ilk polis 'Neden seni bayan koğuşunda yatırıyorlar' diye sordu. 'Ne saçmalıyorsun sen' dedim. Daha sonraki gelen polisler de 'Sen gerçeği biliyorsun ama bize doğruyu söylemiyorsun' dediler. Dalga geçer gibiydiler. Faili MOBESE kayıtlarından tespit ettim ama polisin bu gidişle bulamayacağını düşünüyorum." Polisin kendisine bir an önce evini boşaltmasını ve fuhuştan dolayı ceza yiyebileceğini söylediğini anlatan İdil, "Bana gelince her şey tıkır tıkır işliyor ama beni öldürmek isteyenle ilgili oralı olmuyorlar" diye konuştu.
'Seri cinayet işleyebilir
Pembe Hayat Derneği avukatı Ahmet Toköz saldırganın öldürmeye teşebbüs ettiğini kaydederek "Herhangi bir arama, yakalama çalışması yok. Fail ise cinsel işlev bozukluğu nedeniyle bundan sonra seri cinayet işleyebilir" dedi.
Haber: Mehmet Bilber, Radikal