Antalya´da Seks İşçisi Trans Kadın Cinsel Saldırı ve Tecavüze Uğradı!

A.S. Yeni Hal yakınlarındaki kavşakta anlaştığı Mehmet C.´nin kamyonetine binerek Göksu Mahallesi´ndeki ormanlık alana götürüldü. Ormanlık alana gelen A.S.ile Mehmet C.´nin yanına yaklaşan 3 kişi cep telefonuna kaydettikleri telsiz sesini çaldırarak kendilerini polis olarak tanıttı.
Ağaca Bağladılar
Mehmet C. ile birlikte hareket eden diğer 3 kişi ağaca bağladıkları Y.S.´ye defalarca tecavüz etti. Bir süre sonra Y.S.´yi serbest bırakan 4 kişi bu kez aynı yerde bira içmeye başladı. Yürüyerek Gazi Bulvarı´na kadar gelen Y.S. devriye gezen bir polis aracını durdurdu. Tecavüze uğradığını ve gasp edildiğini söyleyerek polisleri ormanlık alana götürdü.
Ormanda Yakalandılar
Polis aracını görünce kaçmaya çalışan Mehmet C., İlker Y., Mehmet K. ve Memiş O. yakalanarak gözaltına alındı. Düden Polis Merkezi´ne götürülen A.S. zanlılardan Mehmet C. ile 60 lira karşılığında fuhuş yapmak için anlaşarak ormana geldiği sırada, kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce dövülerek ağaca bağlandığını, copla darp edilerek tecavüze uğradığını, 160 lirasının da gasp edildiğini söyledi.
Adliyeye Sevk Edilecekler
Polis, ormanlık alanda yaptığı aramada 4 metre uzunluğunda ip bulurken, şüphelilerin otomobilinde ise cop ele geçirdi. İlk ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen Mehmet C., İlker Y, Mehmet K. ve Memiş O.´nun, ´´Tecavüz´´, ´´Gasp´´ ve ´´Darp´´ iddiasıyla adliyeye sevk edileceği bildirildi.