Kuir Sanatçılar Dayanışma Ağı geliyor

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği, KuirFest bünyesi altında lubunyaların ve kuir sanatla uğraşan öznelerin bir araya gelebileceği, dayanaşacağı ve bilgi aktarımı yapacakları yeni KA - Kuir Ağ platformunu sizlere sunar.

Özellikle pandeminin etkilemiş olduğu kuir hayat, yalnız sosyalleşme değil aynı zamanda kendi içerisinden bir iş ağı, dayanışma ağı ve sözlü bilgi aktarımı üstünden tecrübelerin paylaşıldığı, LGBTİ+ komünitesinin can damarlarından bir tanesidir. KA, yalnız COVID-19 pandemisi değil, gelecekte de benzer engelleyici durumlara karşı bir önlem ve çözüm olacaktır.

Kuir Ağ, yani tam adıyla Kuir Sanatçılar Dayanışma Ağı, özel bilgilerimizi toplayıp bunları kullanıcılarını fişlemek için kullanan ve nefrete maruz kalındığında da kılını kıpırdatmayan “büyük veri şirketlerine” karşı lubunya dostu, güvenli bir dayanışma ve networking platformu olarak hizmetinizdedir.

Sitemiz dahilinde sanat projeleri ve alakalı gereken desteklerle ilgili ilanların yanı sıra, kuir öznenin sözlü birikimini kalıcı şekillerde birbirlerine aktarabileceği çevrimiçi buluşmalar, video eğitimler ve makaleler yayınlanacak, pandemi benzeri güvenli alanlarımızı tehlikeye atan günümüzdeki ve gelecekte olabilecek kötü senaryolara karşı bir direniş alanı olacaktır.