Doğukan Karahan ile Askerlik Süreci 19.00’da!

Pembe Hayat Derneği, hafta içi her gün Instagram üzerinden canlı yayın düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün “Karantina Kafası” ile yayında olan Efruz Kaya, 31 Mart Uluslararası Trans Görünürlüğü Günü kapsamında bir yayın düzenleyerek pek çok farklı konu üzerine konuştu.
 
Haftanın Çarşamba günleri Doğukan Karahan’ın danışmanlık alanlarıyla ilgili düzenlediği yayınlarla izleyicilerini bilgilendiren dernek, bugün 19.00’da “Askerlik Süreci” konusunu ele alacak. Karahan, yayında nelerin beklediğini açıklıyor:
 
“Askeri hastanelerin kapanması ve değişen uygulamalarla birlikte askerlikten muafiyet raporu almak herkes için karmaşık ve ne yapacağını bilmediği bir süreç haline geldi. Yine bu süreçte kulaktan kulağa yayılan bilgilerle birlikte geliştirdiğimiz kaygılarımızın eşliğinde raporu nasıl alacağımızla ilgili çok fazla soru işareti ile baş başa kaldık. Pembe Hayat, karantina günderinde olduğumuz bu dönemde başlattığı canlı yayınlarla hafta içi her akşam farklı bir konuk ve konuyla lubunyaların evlerine konuk oluyor. Bu akşam da benimle birlikte askerlik sürecine dair merak edilenleri konuşuyor olacağız!”
 
Kaçırma!