“Transobje” 2 Mart’a kadar Özel Şeyler’de!

“Siyah Beyaz’ın proje alanı Özel Şeyler, 8 Şubat - 2 Mart 2020 tarihleri arasında Metehan Törer’in “Transobje” isimli sergisini ağırlıyor.
 
Metehan Törer’in ilk kişisel sergisi “Transobje”, gerçeklikten koşarak kaçmak isteyen bir kurgu dünya şekillendirmektedir. Bu parlak renklerin ve oyuncu davetin altında kendini yıkmanın trajik hikayesini anlatmaktadır.
 
Kurduğu masada, gündelik olanın yeni bir versiyonu, seramik nesne ve fonksiyonun yeniden tanımı bizi karşılar. Olay yeri, cinsiyetin de beraberinde tanımsızlaştığı, “Kendinin kölesi”ni doğurur. Nesnelerin karakter kazandığı, beden ve objelerin birbirine dönüştüğü bu alanda kişisel bir yolculuğa şahit oluruz. “Ölü kafa” küllerini vazoya koyup geçmişi geride bırakmaya değil, yeniden çiçek açmaya hazırdır.
 
Bizi başka sularda yüzmeye, aramaya, parmak izini takip etmeye ve bu çok ciddi kendin olma haliyle dalga geçmeye davet eder.
Metehan Törer’in “Transobje” sergisi 2 Mart’a kadar Pazar hariç her gün 11.00-19.00 saatleri arasında Siyah Beyaz Özel Şeyler’de görülebilir.
 
Daha fazla bilgi için;
Galeri Siyah Beyaz
Kavaklıdere sokak 3/1-2 Şili Meydanı Ankara
t. 0312 467 7234
www.galerisiyahbeyaz.com
galerisiyahbeyaz@gmail.com”