Şugariyet Ödülleri 21 Eylül’de!

LGBTİ+ hareketinin emeklerini görüp takdir etmeye zaman ayırmak için yola çıkan Şugariyet Ödülleri adaylıkları belli oldu. Yılın enlerinin seçileceği Şugariyet Ödülleri’nde “LGBTİ+ Görünürlük Ödülü” , “Yılın But Gullümlüsü” , “En Yaratıcı Etkinlik” , “Yılın Sanat Güneşi” , “Yılın İlham Perisi” , “Lubunya Özel Ödülü” , “Jüri Özel Ödülü” gibi adaylıklar bulunuyor. LGBTİ+ hareketine bugüne kadar önemli katkılarda bulunan isimlerden oluşan jüri ekibi, kategorilere uygun gösterilen adaylıklar içerisinden ödülü kazanan kişiyi belirliyor olacak.
 
Adaylıklara aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz:





 
“Adayları siz belirlediniz ve kazananı yine siz seçeceksiniz” diyen SPoD LGBTİ+ 17 Eylül’e kadar kamuoyu oylaması başlatmıştı. Adaylıklar üzerinden yapılan oylamanın ardından kazananların açıklanacağı ödül töreni 21 Eylül akşamı Anahit Sahne’de düzenlenecek:
 
“21 Eylül tarihinde kimseye söz vermeyin, sürpriz performansların da yer alacağı ödül törenimizde bir olalım, #biriz bırakalım.
 
*Şugariyet Ödülleri girişi ücretsizdir.
 
**Ödül töreni sonrası 23:30'da başlayacak olan After Party - Eastern Union: Istanbul 1/ Chippy Nonstop giriş ücreti 25 TL'dir.”
 
Etkinliğin Facebook sayfasına gitmek için tıklayınız.