KaosGL 25. yılını kutluyor

“Çeyrek asırdır var olan Kaos GL’nin, 25. yaşını hep birlikte kutluyoruz. DJ ve performans sanatçılarının birbirinden güzel şov ve setleri, sizlere hem görsel hem işitsel bir şölen yaşatmaya hazırlanıyor. 28 Eylül Cumartesi gecesi Anahit Sahne’de gerçekleşecek bu muhteşem geceyi kaçırma!
 
Biletler 20 TL.
Sadece etkinlik girişi kapıda!
 
Line-up:
22.00: DJ set : Krutzog aka Gamze Hoca
Her duyguduruma ışınlanarak yolculuk ettiren müzik seçkisini kırılmış kokteyl bardağıyla bile paylaşmak isteyen iyi biri. DJ whatever the hell you want to, dj sabotaj, dj kafasi patlayan sakiz, it's krutzog.
 
00.00: Aleyna FOX sunumuyla performanslar
 
-Rüya
''Yasak İlişki'' adlı Single’ ıyla yaza bomba gibi damga vuran muhteşem performansı ile Rüya,
 
-Raquel Desen
Orta doğunun kültlerini kendine has bir şekilde, tekno-popüler kültür ve adrenalin ile sentezleyen, Raquel Desen “Ene helbi hede” performansı ile,
 
-ABB Afrodith
Eurovision Türkiye macerasını sınırlar ötesinde yaşayan performansları ile Londra'nın, Paris'in ve Şişli'nin  güzel kızı bu özel gecede muhteşem ekibi ile,
 
-Candle Gender
Doğunun topraklarıyla batının gökyüzünü birleştirircesine performanslarıyla herkese hitap eden Türkiye’nin ilk Alevi queeni, dudakları ve kıvrak hareketleriyle herkesi büyüleyen apayrı bir cinsiyet türü bu sefer size Story of Candle Gender potporisi sunacak.
 
-Ceytengri
İkonik performansları, muhteşem Single’ı ''Buz Gibiyim'' ve daha nice güzel işlere imza atan Ceytengri o gece bize yine unutmayacağımız sürpriz performansıyla eşlik ediyor.
 
00.45: DJ set Elif KK aka Şuşu NB
İstanbul gece hayatına eğlenceli setleriyle imza atmış Elif KK 28 Eylül’de de bizi yerimizde duramayacağımız şarkılarla büyülemeye geliyor.
 
01.45: Aria Na X PIT Kavmi
İstanbul ve uluslararası mecralarda kendine has goth, pop ve oryantal üçlüsünü birleştiren, performanslarında kullandığı sinematografik tarzla izleyicilere bambaşka bir deneyim yaşatan queer performans sanatçısı Aria Na bir kez daha sizlere Pıt Kavmiyle unutulmaz şov olan “Le Diable”  performansını gerçekleştirecek.
 
02.00-04.00 Jtamul
Setlerinde sanal gerçekliklerden gelen seslerle çarpışan club, hardcore trance parçalar çalıyor ve bedenlerin bir arada ve apayrılığını hissettirmeye çalışıyor.”
 
Etkinliğin Facebook sayfasına gitmek için tıklayınız.