SPoD LGBTİ+ Danışma Hattı ile dayanışmak ister misiniz?

Geçtiğimiz günlerde yeni koleksiyonunu duyuran Hu:ner, “holdall pride” ismini verdiği Onur Ayı özel koleksiyonu ile pek çok tasarımı satışa sundu. Duyurulmasının ardından kısa süre içerisinde pek çok rengin tükendiği çantaların gelirinin %50’si, SPoD LGBTİ+ Derneği’nin Danışma Hattı’na bağışlanacak.
 
Koleksiyonu web sitesi üzerinden duyuran marka, şu notu da ekliyor:
 
“Pride 2019 koleksiyonu satışlarından elde edilen kârın %50'si SPoD (Sosyal Politikalar, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği) Danışma Hattı'na bağışlanacaktır.”
 
“İsminden de anlaşıldığı kadar hayli kapsayıcı olan holdall, günlük hayatının ayrılmaz parçası olmaya hazır. İleri dönüştürülmüş balon yelkeninden yapılmıştır; bu sayede katlandığında ufacık, açıldığında ise yazın plaj ve haftasonu maceralarında, kışın ise şehir içi koşuşturmalarında ihtiyacın olan her şeyi yanında taşımanı sağlar.”
 
Çanta satın alarak SPoD LGBTİ+ Danışma Hattı ile dayanışmak için tıklayınız.
 

SPoD LGBTİ+ Danışma Hattı

SPoD, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim odaklı sorular için doğru ve güvenilir bilginin aktarılması amacıyla hafta içi her gün 12:00- 18:00 saatleri arasında telefon hattı üzerinden danışmanlık vermektedir. Kapsamlı bir eğitim almış gönüllüler tarafından destek sağlanan danışma hattında şu konularda hizmet verilmektedir:
 
-Cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim tabanlı şiddet ve ayrımcılık,
-Cinsiyet geçiş süreci,
-HIV ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar,
-Açılma, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim odaklı sorunlar,
-Psikolojik destek,
-LGBTİ’lere hizmet veren kurumlar.
 
Ücretsiz danışma hattına 0850 888 LGBT - 0850 888 5428 numarasından erişilebilmektedir.