İZMİR TRAVESTİ TRANSEKSÜEL İNİSİYATİFİnden KINAMA

Son günlerde basında yer alan ''Eşcinseller Özel İmam İstiyor'' başlıklı haber önce yazılı basında yer almış ardından dün akşam Fox Tv de yayınlanan Objektif adlı programda ele alınmıştır. Objektif adlı Tv programına katılan Okşan Öztok, cami veya eşcinsellere özel din adamı istediklerini söylemiş ve gündem yaratmaya çalışmıştır, yine aynı programa beraber katıldıkları islamcı yazar Emine Şenlikoğlu da eşcinselleri tedavi edebildiğini ve bu güne kadar 22 tane eşcinsel ve travestiyi “normale döndürerek” evlendirdiğini hatta bu evlendirdiği eşcinsellerden “torunları” olduğunu söylemiştir.

Tüm tıp çevrelerinin hastalık olmadığını belirttikleri eşcinselliği, hastalık olarak ilan eden Emine Şenlikoğlu buna dayanak olarak “travesti iyileştirdiğini” söylemiş ancak karşısında oturan Okşan Öztok'u henüz iyileştiremediği tüm Türkiye tarafından görülmüş fakat bu konuya kendisi hiç değinmemiştir!

“Travesti iyileştirdiğini” iddia eden İslamcı yazaraysa, bunu hangi yöntemle yaptığını, bir kliniği olup olmadığını, “iyileştirdiği” travestileri neden Tv ye çıkartıp gösteremediğini soruyor ve biz İzmir TT İnisiyatifi üyeleri olarak, bizleri tedavi etmesini istiyoruz, kendisini İzmir e davet ediyoruz!

Son günlerde yer alan transeksüel ve travesti cinayetlerini ve yapılan İnsan hakları ihlallerini bazı gizli güçlerce sansürleyen, görmezden gelen basın camiasının bu olaya gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle hayretler içinde kalıyor, Tıbbın kabul etmemesine rağmen “eşcinsellik hastalıktır” diyen birilerini Tv den propaganda yaptıran yayın sorumluları hakkında RTÜK‘ü göreve davet ediyoruz!

Son olarak özel imam isteyen Okşan Öztok adlı şahsın bu isteğini şahsi talep olarak nitelendiriyor, kendisinin biz TT bireyleri temsil etmediğini, sadece şahsı adına konuşması gerektiğini vurguluyor, yapılan olaylardan ötürü haksızlığa uğradığını hisseden TT bireyler olarak sayın Okşan Öztok, islamcı yazar Emine Şenlikoğlu ve Fox Tv Objektif programı yapımcılarını kınıyoruz!

İZMİR TRAVESTİ TRANSEKSÜEL İNİSİYATİFİ