BİZ Derneği açılışını kutluyor!

Antalya’da cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği temelli faaliyet yürüten inisiyatif, 8 Mart’ta dernekleştiğini duyurmuştu ve KaosGL.org’a şu açıklamayı yapmıştı:
 
“Dernekleşme sürdürülebilirlik açısından zorunluydu. Daha önce Antalya’da çeşitli isimlerle topluluklar kuruldu. BİZ de 2017’den beri topluluk olarak var ancak dernekleşmek ve mücadeleyi kurumsallaştırmak önemliydi. Kuruluş amacımız LGBTİQ+ hakları ve özgürlükleri konusunda çalışma ve araştırma yapmak.”
 
“Dernekleşmek için bugünü, 8 Mart’ı seçtik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde alındı belgemizi de alarak resmen derneğiz. Daha önce ofisimizi kiraladık ve bütün bu süreci dayanışmayla hayata geçirdik.”
 
“Antalya’da artık yerimiz var. Seçim sürecinde politikacılarla temas kurmak istiyoruz. Öncelikle siyasilere LGBTİQ+ haklarına yönelik tavsiye metinleri yolluyoruz. BİZ; Bugün 8 Mart’ta olacak, önümüz 1 Mayıs, bugün 8 Mart, ardından onur haftası?”
 
Dernekleştiğini duyuran BİZ, yarın 16.00’da herkesi açılış kokteyline çağırıyor. “Antalya yerelinde kurulmuş ilk LGBTİ+ tabanlı olan Biz Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Derneği olarak, Ofis Açılış Kokteylimizde sizleri de aramızda görmek isteriz.” notuyla sosyal medya hesaplarından çağrı yapan dernek, kokteylin ardından Mira G-ZONE’de dayanışma partisi düzenliyor.
 

Gönüllü aktivistlerini arıyor!

Antalya BİZ Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Derneği yeni gönüllü aktivistlerini arıyor.
Siz de aktif ve gönüllü olarak mücadelede yer almak isterseniz derneğin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
Derneğin Facebook hesabına ulaşmak için tıklayınız.