Demhat Aksoy Youtube’da

Demhat Aksoy Youtube’da
Göçmen trans hak savunucu Demhat Aksoy youtube kanalında yayınladığı ilk videosuyla kanalını tanıttı ve gelecek süreçte kanalında göç süreci ve trans geçiş süreci ile ilgili deneyim aktarımları ile sanat işlerini paylaşacağını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde, göçmen trans hak savunucu Demhat Aksoy Youtube kanalında ilk videosunu takipçileriyle paylaştı. Göç sürecinde birçok insandan mesajlar aldığı için böyle bir kanal açmaya karar verdiğini söyleyen Aksoy, ayrıca şunları söyledi:
“İltica süreci boyunca insanlar bir sürü soru sordular. Bütün bu soruların birikmesini bekliyordum. Bu kanal sayesinde bütün bu süreci ve sorulan soruları sosyal medya üzerinden insanlarla buluşturacağım.”

Göç sürecinden, geçiş deneyimine

Birçok alanda mücadele verdiğini söyleyen Aksoy, göç süreci ile ilgili yaşadığı sıkıntıları, bu sıkıntıların üstesinden nasıl geldiğini, dil sorununu nasıl çözdüğünü anlatacağını ve geçiş süreci ile ilgili deneyimlerini paylaşacağını söyledi.
Ayrıca performanslar ve çizimler de yaptığını, bunlarla beraber fantezilerini ve önemli konuları da bu kanalda paylaşacağını, bol bol da güllüm yapacağını söylüyor.
Kendisinin Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.