Pembehayat.org Hukuk Sekmesi Hazır

Pembe Hayat Derneği Hukuk Departmanı’nın pembehayat.org internet sitesinde hazırladığı “HUKUK” sekmesi bugün itibari ile yayında. Kolluk kuvvetleri ve bekçiler tarafından translara haksız yere verilen idari para cezalarına itiraz dilekçesi örneğine bu sekmeden ulaşabilirsiniz.
Sekmede ayrıca derneğin çalışma alanlarıyla ilgili Pembe Hayat avukatları tarafından ya da alana ilişkin çıkartılan emsal kararlar ve kısa bilgi notları paylaşılacak.

Herkesin yararlanabileceği bir hukuk havuz

Bunların yanısıra “HUKUK” sekmesi altında yayınlanmasını tavsiye edeceğiniz kararlar, bilgi ve belgeler olması halinde hukuk@pembehayat.org mail adresinden derneğin hukuk departmanıyla iletişime geçebilirsiniz.
Hukuk sekmesinin açılma amacı ise web sitesinde herkesin yararlanabileceği bir havuz yaratmak olup herkesin katkısı önemlidir.
Derneğin hukuk departmanından yapılan açıklama şöyle:
“Derneğimiz; her ne kadar örnek dilekçe, emsal kararlar ve bilgi notları paylaşsa dahi, bu paylaşımlar fikir vermek amaçlı olup, öncelikle bu paylaşımlarla tek başına yetinilmemesini, hak kaybına uğramamak için bir avukattan profesyonel olarak hukuki yardım alınmasını tavsiye etmektedir. Saygılarımızla.”
 

Nasıl hukuki destek alırım?

Pembe Hayat Derneği alanı ile ilgili konularda ücretsiz hukuki danışmanlık vermektedir. İnternet sitesinin iletişim bölümündeki numaralardan derneğe ulaşabilirsiniz.