Akışkan Sayfalar’ın 3. Sayısı Yayında!

Akışkan sayfalar 3. Sayısında “(a)seks (a)romans & performans” dosya konusunu işledi. Derginin yeni sayısında şu önsöze yer verildi:

“Akışkan sayfalar, yerinde duramayanların, kolay kolay anlaşma sağlanamayacak olanların, bir o kadar tartışabilir olanların, üretenlerin, bu topraklarda ciddi sosyo-politik değişimler isteyenlerin, koşmak isteyenlerin var ettiği; “queer otoritelerin” tutamayacağı bir hareketin bölgesel (ODTÜ) bir başlangıcı.”

Derginin bu sayısında bizleri Falsom Sokağı, porno önerileri, hapsedilmemiş bedenler, çeviri karikatüler, röportajlar ve birçok heyecanlı içerik bekliyor.

 
Trans+ mücadelesi için içerik hazırlıyor!

Aralık 2017’den beri ODTÜ’de çıkartılan dergi, trans+ kişilere yer veriyor, trans+’ların kendilerini geliştirebileceği alanlar yaratmaya devam ediyor ve okuyanların cinsiyetsiz mücadeleden bir şeyler bulabileceği içerikler oluşturuyor.

Dergiye Akışkan Sayfalar Facebook sayfasından ve akiskan.sayfalar@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz ayrıca pdf’sini buradan indirebilir ya da Ankara ve İstanbul’daki LGBTİ+ derneklerinin ofislerinden basılı halini edinebilirsiniz.

Pembe Hayat’tan Çayan Azadi’nin,  derginin editörü Murat Korkmaz ile 2017 Aralık ayı röportajını da bu linkten görebilirsiniz.