Hêvi LGBTİ+ tanışma kokteyline çağırıyor!

2013 yılından bu yana faaliyet gösteren Hêvi LGBTİ+ Derneği, 17 Kasım’da “Mülteci LGBTİ+’lar Kokteyli” düzenliyor. “Irkçılığa, ayrımcılığa, homofobi, transfobi ve bifobifobiye karşı birlikte mücadele edelim” diyen dernek, ofisinde düzenleyeceği kokteyl ile herkesi tanışmaya ve kaynaşmaya çağırıyor:
 
“Hevi LGBTi+ 2013 yılından bu yana Mülteci LGBTİ+'larla bir araya gelmeye devam ediyor. Yeni ofisimizde 17 Kasım Cumartesi günü yeniden bir araya gelerek mülteci, göçmen LGBTİ+'lar olarak tanışıp kaynaşmaya herkesi davet ediyoruz. Yolumuz uzun bu yolda bir araya gelerek ırkçılığa, ayrımcılığa, homofobi, transfobi ve bifobiye karşı beraber mücadele ediyoruz.”
 

Toplumsal Cinsiyet Buluşmaları 25 Kasım’da


Dernek, “Toplumsal Cinsiyet Buluşmaları” etkinliğinin ikincisini düzenliyor. Bu etkinlik sayesinde İstanbul’un çeper semt ve mahallelerine temas etmeyi hedefleyen dernek, ilkini Gazi Mahallesi’nde düzenlediği buluşmanın ikincisini Bağcılar’da düzenleyecek. 25 Kasım’da gerçekleşecek etkinlikte aynı zamanda trans oyuncu Zeynep Esmeray’ın “Kestirmeden Hikayeler” oyunu eşlik edecek.