20 Kasım Etkinlikleri 23-24 Kasım’da İstanbul’da!

Pembe Hayat Derneği, en büyük etkinliklerinden olan 20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Haftası Etkinlikleri’ni İstanbul’a taşıyor. Geçtiğimiz sene gerçekleştirilen 20 Kasım haftasının ikinci gününde Ankara Valiliği tarafından LGBTİ+ etkinliklerine getirilen süresiz yasak nedeniyle iptal edilmek zorunda kalınan etkinlikler, daha sonra yasağın kaldırılmaması ile yapılamamıştı.
 
Bu sene Pembe Hayat Derneği, 20 Kasım etkinliklerini SPoD LGBTİ+ Derneği ortaklığıyla İstanbul’a taşıyor. Pek çok etkinliğe ev sahipliği yapılacak olan etkinlik günleri, “Kader Diyemezsin!” partisi ile sonlanacak.
 

Dilek İnce Onur Ödülü kime gidecek?

Pembe Hayat, düzenlediği 20 Kasım etkinlikleri kapsamında aynı zamanda Eryaman olayları sırasında pompalı silahla katledilen Dilek İnce adına her yıl trans hakları savunucularına “Dilek İnce Nefret Suçları Onur Ödülü” adı altında ödüller veriyor. Bu sene de 20 Kasım kapsamında düzenlenecek Ödül Töreni ile birlikte yakında açıklanacak olan bir aktivist ödül alıyor olacak.
 

“Kader Diyemezsin!”


Pembe Hayat ve SPoD LGBTİ+ Derneği’nin ilk duyurduğu etkinlik: Dayanışma Partisi: Kader Diyemezsin!
Geçtiğimiz senelerde de nefret suçu mağduru transları anmak için ve daha güçlendirici bir yerden dans ederek yaşatmak için düzenlenen partiler, bu sene de yapılıyor olacak. Kapanış etkinliği olacak parti, 24 Kasım’da Anahit Sahne’de olacak.
 
20 Kasım programı çok yakında Pembe Hayat ve SPOD LGBTİ+ Derneği tarafından duyurulacak, takipte kalın!
 
Partinin Facebook etkinliğine gitmek için tıklayınız.